Te koop: woning met tankstation

Tankstation
Tankstation Cornelis & Partners

In Merelbeke staat er een huis met drie slaapkamers, een dubbele garageā€¦ en een tankstation te koop. Het wordt verkocht door vastgoedmakelaar Cornelis & Partners Geraardsbergen.

Het gaat om een vergund autonoom werkend tankstation (Vlarem vergund). Er geldt onder andere geen afnameverplichting op lange termijn. Het bevat onder meer een betaalterminal en een oplaadstation voor banden. Volgens Cardoen is het een zeer rendabele investering.Ā  ā€œReken op een paar miljoen liters per jaarā€, zegt Pieter Cardoen aan het Nieuwsblad. ā€œDoordat het station onbemand is, houd je er veel aan over.ā€

Primeur

Cornelis en Partners kreeg nooit eerder de vraag om een tankstation te verkopen, zo meldt het Nieuwsblad. ā€œDe huidige eigenaar wil kleiner gaan wonenā€, zegt makelaar Pieter Cardoen aan de krant Het Nieuwsblad. ā€œHet tankstation draaide vanzelf, maar de man woonde ook op de site en hield er een fietsenwinkel open. Nu hij met pensioen gaat, laat hij alles over.ā€Ā  Dan nog iets over de woning. Die bestaat uit een inkomhal, een living, een keuken, een berging, een bureau, drie slaapkamers, een badkamer, een dubbele garage en een terras.

Auteur: Matthias Vanheerentals