Hesbymazout opent truckstation in Lontzen

hesbymazout.jpg

Op 20 juli 2021 opende Hesbymazout een nieuw tankstation in Lontzen; dat uitsluitend voor vrachtwagens toegankelijk is. De site kent een strategische ligging aan de poort van België en mikt op Belgische en internationale transportbedrijven. Hesbymazout is al vele jaren actief in Remicourt in de regio Luik. De onderneming is actief op het gebied van brandstoflevering aan particulieren, de landbouwsector, de industrie en transporteurs. Het benzinestation van Remicourt, dat rechtstreeks bereikbaar is vanaf de E40-snelweg, verwerkt per maand meer dan 3.000 vrachtwagens. Met de opening van het nieuwe benzinestation in Lontzen breidt Hesbymazout zijn aanbod uit en biedt het diesel, benzine of AdBlue aan transportbedrijven die uit Duitsland komen. 
“De levering van brandstof aan wegvervoerders vereist specifieke faciliteiten maar ook flexibiliteit, met name wat tijd betreft”, verklaart Alain Riskin, CEO van Hesbymazout. “In Lontzen bieden onze faciliteiten plaats aan 6 vrachtwagens tegelijk en is onze site 24 uur per dag toegankelijk. Hesbymazout werkt met vele tankkaarten: DKV, UTA, U Card, CRT, LOGPAY, MORGAN, E100, EUROWAG, DCB.” 

Hesbymazout maakt deel uit van de Uhoda Groep, die actief is in Wallonië, Vlaanderen en Brussel. De groep, die gevestigd is in Luik, is actief in de sectoren dienstverlening aan de automobielsector, de energievoorziening aan particulieren, del evensmiddelendetailhandel, onroerend goed en communicatie via zijn eventtak (Cecoforma, Dynamic Events en Seauton)..

Auteur: Service Station