Charge4Europe en Total kondigen partnership aan

charge4europe.jpg

Charge4Europe, een joint-venture van DKV en innogy, gaat samenwerken met Total. Hierdoor krijgen klanten van DKV toegang tot nog meer oplaadpunten met snelheden tot 350 kW. Deze zijn voornamelijk terug te vinden bij Total-stations langs Belgische, Duitse, Franse en Nederlandse snelwegen. Met Charge4Europe bouwt DKV samen met verschillende partners en exploitanten aan één van de grootste oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen van Europa. Het netwerk bestaat inmiddels uit 175.000 oplaadpunten.
“We zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Total. Hiermee hebben we een belangrijke stap in de verdere opbouw en uitbreiding van ons oplaadnetwerk gezet”, aldus Sven Mehringer, directeur Energy & Voertuigservice bij DKV Mobility. Felix Mertz, Supplier Country Manager eMobility, voegt toe: “Dankzij het snelle oplaadsysteem van Total kunnen wegvervoerders nu ook internationaal elektrisch rijden. Zo ziet het wegvervoer van de toekomst eruit.”
KV wil toonaangevend zijn op het gebied van duurzame oplossingen voor de transportsector. Het mogelijk maken van steeds meer elektrisch vervoer sluit daar naadloos op aan. De nieuwe samenwerking betekent een uitbreiding van het publieke oplaadnetwerk van DKV met strategische locaties zoals bijvoorbeeld snelwegstations.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station