Bever Innovations kondigt strategisch partnerschap aan met Visive Group Ltd.

Bever Innovations
Bever Innovations bever-visive.jpg

Bever Innovations kondigde midden juni jl. aan een productie- en leveringsovereenkomst getekend te hebben met Visive Groep Ltd. De teams van Bever Innovations en Visive werkten de laatste maanden nauw samen om met hun ervaringen en kennis over innovatieve technologieën een nieuwe, verbeterde ‘LED Contour tube’ te ontwikkelen. Het ledproduct ziet er schitterend uit, is gemakkelijk te installeren, heeft weinig onderhoud nodig en bespaart energie. Visive Group, opgericht in 2000, is marktleider in Engeland en wereldwijd fabrikant van LED Contour-verlichting. De ledverlichtingsafdeling van Visive levert LED Contour-verlichting en slimme bedieningscomponenten, die zij installeren op benzinestations en in winkels wereldwijd.
“Deze samenwerking geeft Bever Innovations de kans om eigen LED Contour tubes te ontwikkelen, welke passen bij onze variatie aan innovatieve LED producten en oplossingen. Dit zal Bever Innovations een sterke concurrentiepositie opleveren op de globale benzine-retail markt”, reageert Erwin Dingemans, Commercieel Directeur bij Bever Innovations.

 “Dit is een belangrijke stap in ons ‘strategisch groeiplan’. Het hebben van een internationale partner als Bever Innovations is ideaal voor ons bedrijf. Hun uitgebreide sales team en expertise in het produceren en verkopen van LED producten wereldwijd binnen deze markt helpt ook onze business. We kijken uit naar de samenwerking en natuurlijk naar het wereldwijd leveren van de kwalitatief hoogstaande LED Contour tube”, vult John Scholey, Visive’s Sales Director, aan.

Bever Innovations zal de LED Contour tube wereldwijd gaan verkopen, behalve in Engeland, Ierland en China. Visive houdt deze regio’s in eigen beheer.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station