Nieuw Q8-tankstation in Lier

Q8 Lier
Q8 Lier q8-lier.jpg

Op 3 april 2017 vond de officiële opening plaats van dit bemande tankstation, dat gelegen is op de Hoogveldweg 131 in Lier. Klanten kunnen er niet alleen tanken, ze kunnen er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop & Go. Die biedt de keuze uit een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos als in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso. Het station beschikt over één pompeiland met vier pompen. Er zal ook een plus-punten terminal geïnstalleerd worden, waarbij klanten per 2 liter getankte brandstof 1 plus-punt kunnen sparen.

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden, dit in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen. Ook hier in Lier is dit het geval”, vertelt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.
“Licht, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Shop & Go Delhaize Lier. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen”, vullen Abdil Köycü en Ahmet Altintas, de uitbaters van Q8 Shop & Go in Lier aan. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station