Bever Innovations is Gold Partner op Petroforum Afrika 2017

Bever Innovations
Bever Innovations beverinnovations-led.jpg

Als toonaangevende speler op het vlak van innovatieve LED-producten in de petrol retailmarkt is Bever Innovations wederom partner van PetroForum Afrika, het grootste tweejaarlijkse platform voor de Afrikaanse brandstofsector op 16 en 17 maart 2017 in Johannesburg (Zuid Afrika).

“Afrika is qua omvang en potentie een belangrijk groeimarkt voor Bever Innovations.” zegt commercieel directeur Jeannot Bruggeling. “Afrikaanse oliemaatschappijen hebben LED omarmd als energiezuinige en bedrijfszekere verlichting die bestand is tegen spanningspieken op het elektriciteitsnet en moeiteloos overschakelt op aggregaatstroom bij stroomuitval.”

PetroForum Afrika vindt iedere twee jaar plaats en biedt bezoekende oliemaatschappijen en zelfstandige pomphouders naast lezingen en workshops ook de gelegenheid tot speeddates met belangrijke producenten en toeleveranciers in de petrol retailmarkt.. Als Gold Partner verzorgt Bever Innovations een masterclass over de impact van The Internet Of Everything en hoe de retail petrol industrie dit dankzij EOS Technology integraal kan doorvoeren op tankstations. Zo biedt het inplannen van onderhoud en het aflezen van verbruiks- en productgegevens op afstand grote voordelen voor de vele afgelegen tankstations op het Afrikaans continent.

Onderwerpen:

Auteur: Service Station