LUKOIL brengt Benelux-kaart op de markt en breidt tankmogelijkheden in Nederland en Luxemburg verder uit

LUKOIL fleet card
LUKOIL fleet card lukoil-fleet-card.jpg

Om de voordelige tankmogelijkheden over de grenzen heen te faciliteren, lanceerde LUKOIL op 1 juli 2016 de Benelux-kaart. Fleetklanten kunnen op deze manier niet enkel in België, maar ook in Nederland en Luxemburg voordelig tanken. Door de sterke expansiestrategie van de afgelopen jaren in de Benelux, met vorig jaar nog de overname van 19 Auto Maas tankstations in Nederland, heeft LUKOIL momenteel een 260-tal eigen tankstations in de Benelux. Daarnaast kunnen bedrijven met een LUKOIL Fleetkaart vanaf 1 juli 2016 ook terecht bij de tankstations van Power en OCTA+ en omgekeerd. Dankzij dit doorstroomakkoord worden de LUKOIL Fleetkaarten vanaf dan aanvaard op meer dan 460 sites in België, wat een zeer sterke uitbreiding is. 

Bulat Subaev, Managing Director LUKOIL Western Europe: “De uitbreiding van ons Benelux-netwerk is voor ons reeds enkele jaren een strategisch focuspunt. Na de overnames in 2012 van de Verolma Group, en de tankstations van Rotonde en Oeral in België in 2013, hebben wij vorig jaar in Nederland ook 19 tankstations van Auto Maas overgenomen. Dit zorgt ervoor dat de teller nu op 263 eigen Benelux tankstations komt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten met de LUKOIL Benelux-kaart zowel in België, Nederland als Luxemburg kunnen genieten van de  voordelige prijzen die LUKOIL aanbiedt. Wij streven er immers naar om de scherpste prijzen aan te bieden voor kwaliteitsbrandstoffen, in combinatie met een uitstekende klantenservice.” 

Om klanten nog meer mogelijkheden te bieden met de LUKOIL Fleetkaart, zal de tankkaart voor bedrijven vanaf 1 juli 2016 ook aanvaard worden in de tankstations van Power en OCTA+. Bovendien kunnen klanten van Power en OCTA+ vanaf dan ook terecht bij alle LUKOIL-tankstations. Dit is het eerste doorstroomakkoord voor LUKOIL in België. Dit partnership betekent een sterke uitbreiding van de tankmogelijkheden voor bedrijven in België: van 188 naar 460 sites.

Met dit partnership wil LUKOIL haar aanwezigheid in verschillende Belgische regio’s uitbreiden. Power heeft in ons land 101 Belgische tankstations, waarvan het merendeel in de regio Westhoek, Kust en Moeskroen. OCTA+ telt 176 Belgische tankstations, voornamelijk onder de lijn Charleroi-Luik.

Bulat Subaev, Managing Director LUKOIL Western Europe: “Met de uitbreiding van onze LUKOIL Fleetkaart naar de tankstations van Power en OCTA+, kunnen we onze klanten nu ook een uitstekende service aanbieden in regio’s waar we voordien minder sterk vertegenwoordigd waren. In Nederland maken we al geruime tijd gebruik van doorstroomakkoorden, die de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede zijn gekomen. Met dit nieuwe akkoord worden de tankmogelijkheden voor bedrijven in België nog aantrekkelijker.”

Onderwerpen:

Auteur: Service Station