Dover Corporation neemt Wayne Fueling Systems over

Dover Corporation neemt Wayne Fueling Systems over
Dover Corporation neemt Wayne Fueling Systems over wayne-dover.jpg

Wayne Fueling Systems, wereldwijde leverancier van brandstofpompen, betalingssystemen, automatisatie- en controletechnologie kondigde op 9 juni aan dat er een definitief akkoord bereikt werd met Dover Corporation voor de overname van Wayne. 

“De aankondiging van vandaag is een belangrijke mijlpaal in onze 125-jarige geschiedenis”, verklaart Neil Thomas, CEO van Wayne. “Wij zijn er zeker van dat de combinatie van Wayne’s vernieuwende producten en technologieën en het aanbod tankuitrusting voor retailsites van Dover gunstig zal zijn voor klanten over de hele wereld. Er is binnen Wayne over de jaren heen veel veranderd, maar wij zijn altijd onze core business trouw gebleven, namelijk onze klanten op de eerste plaats laten komen, koploper zijn binnen de sector met nieuwe producten en technologieën, wereldwijd aanwezig zijn – zowel qua ingesteldheid als puur geografisch – en dit alles op de correcte manier, met een onwrikbaar engagement op het vlak van kwaliteit, veiligheid en integriteit.”

Nog volgens Thomas zal het samengaan met de Dover familie fantastische opportuniteiten bieden aan hun werknemers, klanten en andere business partners. Er wordt verwacht dat de koop in de tweede helft van 2016 zal gesloten worden, afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring, waaronder die van de regelgevende autoriteiten.

Auteur: Service Station