Bever Innovations versterkt positie met nieuwe vestiging in Zuidoost-Azië

Bever Innovations
Bever Innovations bever_foto_facebook_kelvin.jpg

Sinds augustus 2015 beschikt Bever Innoviations, specialist op het gebied van LED-technologie, over een vestiging in Maleisië. De uitbreiding is een logische stap voor het Nederlandse bedrijf. Vanwege de primaire vraag naar energie in Zuidoost-Azië wordt daar een snelle toename van het brandstofverbruik verwacht. Deze trend wordt nog versterkt door de stevige economische groei en de snelle verstedelijking in deze regio. Oliemaatschappijen openen er tevens n meer tankstations vanwege de groeiende automarkt. Bever Innovations ziet uitstekende kansen om de wereldwijde dekking en het marktaandeel de komende jaren te vergroten. De nieuwe vestiging versterkt de positie van Bever Innovations in de ASEAN-landen. Zo kan deze vestiging in de regio gemakkelijker optreden als een betrouwbare, innoverende en proactieve partner. Bever Innovations gaat via het kantoor in Maleisië de LED-producten rechtstreeks aanbieden.

De business development en commerciële ondersteuning van de productlijnen van Bever Innovations in Zuidoost-Azië worden verzorgd door Dhr. Kelvin Ohng. Er is nauw contact met de afdeling sales support in Nederland.  Kelvin is afgestudeerd aan de Universiteit van Portsmouth in Engeland met een First Class Bachelor Degree in civiele techniek (Honoursprogramma) en heeft een mastertitel in civiele techniek. In Maleisië werkte Kelvin als projectmanager voor een aannemer in de brandstofsector. Hij heeft tal van tankstationprojecten met succes afgerond. De projecten besloegen het gehele traject van idee tot afronding. Kevin was als projectmanager verantwoordelijk voor de bouw van het eerste Petronas Green Station van Kuala Lumpur in Maleisië.

“We hebben er alle vertrouwen in dat Bever Innovations met Kevin Ohng in het verkoopteam, verder zal uitbreiden en perfect aan de behoeften van onze klanten kan voldoen met 100% focus op de petrol-retailindustrie”, aldus Erwin Dingemanse, Commercieel Directeur van Bever Innovations

Auteur: Service Station