Steeds meer buitenlandse exposanten en bezoekers op Autopromotec 2015

Autopromotec
Autopromotec autopromotec.jpg

Enkele maanden voor de start van Autopromotec 2015 (van 20 tot 24 mei in Bologna), wordt door de organisatoren bevestigd wat reeds een tijdje duidelijk was : een stijgend aantal exposanten en een belangrijke toename van bezoekers uit alle hoeken van de wereld. De cijfers zijn nog niet definitief, maar toch tekent Autopromotec 2015 nu al een stijging met 10 % op van het aantal bevestigde exposanten ten opzichte van dezelfde periode in 2013, met daarbij dus een groot aantal buitenlandse bedrijven.

Autopromotec 2015 wordt hiermee een niet te missen ontmoetingsplaats voor zowel Italiaanse als internationale exposanten en bezoekers. Precies om vraag en aanbod van de verschillende landen op elkaar af te stemmen, zullen dit jaar veel internationale bedrijven zich groeperen in zones ingedeeld volgens het land van herkomst. Zo zullen bijvoorbeeld Argentiniƫ, Braziliƫ en nu voor het eerst ook Turkije een eigen ruimte hebben, waar de grootste spelers uit de automobielsector samenkomen.

Ook bij buitenlandse bezoekersdelegaties tekent zich een duidelijke toename af . In vergelijking met 2013 zullen dubbel zoveel internationale groepen de beurs bezoeken.  Nu al hebben 24 delegaties uit verschillende continenten hun aanwezigheid bevestigd.

Zo zullen er onder meer bezoekers aanwezig zijn uit de Verenigde Staten, Mexico, Kazachstan, Libanon, Marokko, Qatar, de Verenigde Emiraten, Zuid-Afrika, Saoedi-Arabiƫ, Noord-Korea en Japan. Diverse samenwerkingsprojecten hebben ervoor gezorgd dat ook bezoekers uit landen als Thailand, Vietnam, Indonesiƫ, Turkije, Bulgarije, Tsjechiƫ, Estland, Letland, Polen, Roemeniƫ en Sloveniƫ hun weg naar Autopromotec 2015 zullen vinden.

Auteur: Service Station