Internationale conferentie voor de retail brandstoffensector te Londen op 11 en 12 mei 2015

IDAC conference
IDAC conference idac.jpg

McLean Communications laat deze eerste spraakmakende conferentie voor de brandstoffensector doorgaan naast erpec 15, in één van de meest vooraanstaande evenementenlocaties van Londen, vlakbij de Tower of Londen en de Thames. Dit tweedaags evenement, dat wordt georganiseerd in samenwerking met de befaamde tankstationonderwerper Minale Tattersfield en project management organisatie Artelia, spitst zich toe op het ontwerp en de bouw van tankstations en de benodigde retailtechnologie. Tijdens iDAC15 zullen de de verschillende strategieën worden toegelicht die zowel door operateren van grote multinationals maar ook door plaatselijke zelfstandigen kunnen worden toegepast.

Op de tweede dag van de conferentie zullen voor de allereerste keer de CEO’s van de grootste benzinepompfabrikanten, nl. Wayne, Gilbarco en Tokheim, het podium delen.  Zij zullen ieder een lezing houden over een bepaald belangrijk aspect van de tankstationtechnologie, gevolgd door een vragenuurtje.  

Deelnemers aan deze conferentie krijgen op 10 mei ‘s avonds een welkomstreceptie en een diner aangeboden aan het beroemde St. Katherine’s Dock. Tijdens de conferentie vindt er ook een internationale beurs plaats, waarop alle internationale topspelers uit de industrie aanwezig zullen zijn.   

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station