Provincie Limburg krijgt LUKOIL Express in Belgische primeur

LUKOIL Express
LUKOIL Express Lukoil-Express.jpg

In mei 2014 opende LUKOIL in Limburg officieel zijn eerste onbemande Belgische tankstations, onder de naam LUKOIL Express. Na de succesvolle introductie van LUKOIL Express in Nederland midden 2013, werd dit concept nu ook geïntroduceerd op de Belgische markt. De opening van de eerste Belgische LUKOIL Express-stations bezegelde de voltooiing van de overname en rebranding van de 10 tankstations die LUKOIL in 2013 van het Oeral-netwerk overnam.

De opening van 10 onbemande stations betekent voor LUKOIL een nieuw hoofdstuk in ons land. Bulat Subaev, managing director bij LUKOIL Western Europe, licht toe: “We zijn erg trots op de introductie van onbemande tankstations in België. Samen met Nederland vormt België hiermee een unicum binnen het wereldwijde LUKOIL-tankstationnetwerk. Naast onze bestaande tankstations met ‘full option’shops bieden we de Belgische consument nu ook een snel onbemand alternatief aan. Voor beide formules geldt dat we kwaliteitsbrandstof bieden tegen de beste prijs in de buurt. Dagelijks worden immers voor elk LUKOIL-station de prijzen van de concurrenten nauwlettend gescreend en waar nodig de prijzen op het LUKOIL-station aangepast.”

 

De nieuwe stations situeren zich in de driehoek Hasselt-Ham-Rekem en brengen de teller voor LUKOIL in België op 189 stations. Met de opening van deze 10 LUKOIL Express-stations, versterkt LUKOIL zijn positie in Limburg met een aanzienlijke stijging van 15 naar 24 stations in de provincie.

Ter gelegenheid van de opening van de eerste onbemande tankstations in België bood LUKOIL de consument gedurende twee weken een korting aan van 18 cent per liter brandstof bij elke tankbeurt. De openingsactie liep van dinsdag 06 mei tot en met dinsdag 20 mei 2014 en gold in alle 10 LUKOIL Express-stations. 

Auteur: Service Station