SHINE Car Wash Show

Breid je netwerk uit met de SHINE-speeddates

Business speeddaten is een efficiënte manier om snel potentiële zakenrelaties te verkennen. Foto: Shutterstock, 2024

SHINE Car Wash Show, dat volgende maand plaatsvindt in het Poolse Krakau, is een evenement met veel gezichten. En waar je zeker niet mag ontbreken is op de business speeddates.

De speeddates op SHINE Car Wash Show geven je immers heel erg gerichte netwerkmogelijkheden. Je ontmoet niet zomaar per toeval mensen, maar kunt op een gestructureerde en efficiënte manier potentiële zakenpartners spreken: handig voor drukbezette professionals die op zoek zijn naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. En met vijftien minuten per gesprek gebeurt dat kort en to the point. Je hebt meteen een goed idee van elkaars behoeften en aanbiedingen en voelt snel of er een vervolggesprek moet komen.

Deelnemers worden vooraf aan elkaar gekoppeld op basis van de lijst met exposanten en bezoekers. Dit maakt het een meer gestructureerd evenement dan een informeel netwerkevent, waarbij deelnemers willekeurig of spontaan met elkaar in gesprek gaan. De matchmaking wordt zorgvuldig gedaan om relevante ontmoetingen te garanderen.

Meer businesskansen

Op een uur krijg je zo vier potentiĂ«le partners te spreken, waar dat je in normale omstandigheden veel meer tijd zou kosten. En doordat de deelnemers worden geselecteerd en gekoppeld op basis van je profiel – ben je commercieel of ben je een afnemer? – zijn de gesprekken meestal relevanter, en leiden ze vaker tot concrete afspraken.

Zo biedt dit speeddaten ook meer businesskansen. Voor exposanten is het een kans om direct met hun doelgroep in contact te komen, terwijl bezoekers op een vlotte manier kennismaken met oplossingen en diensten die aansluiten bij hun behoeften

Wil je meer weten over dit business speeddating en de hele SHINE Car Was Show, kijk dan op www.shinecarwashshow.com. 

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Matthieu Van Steenkiste