Programma

SHINE Car Wash Show: deze workshops mag je niet missen

De workshops op SHINE leren je alles over de sector. Foto: Shutterstock

SHINE Car Wash Show Central Europe biedt niet alleen een uitgebreide beurs, maar ook een boeiend programma met inspirerende sessies. Experts delen er kennis over actuele en relevante themaā€™s die ondernemers helpen hun carwash naar een hoger niveau te tillen. Service Station Magazine heeft vijf workshops geselecteerd die je absoluut niet mag missen.

Strategieƫn voor een efficiƫnte carwash

In deze workshop demonstreert Motor City Wash Works hoe je de dagelijkse werkzaamheden van je autowasstraat kunt optimaliseren. Ontdek methoden om werkprocessen te stroomlijnen, wachttijden te verkorten en de klanttevredenheid te verhogen. Praktische tips en inzichten worden gedeeld, met een focus op kostenbesparing, tijdmanagement en klantgerichte benaderingen. Deze workshop is een must voor iedereen die zijn autowasbedrijf efficiƫnter wil maken.

De kracht van chemie in de autowasstraat

Chemie speelt een cruciale rol in de autowasindustrie. Kenotek by CID Lines deelt tijdens deze workshop de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van chemie en autoreinigingsproducten. Leer hoe je de juiste chemie kiest om jouw autowasstraat te optimaliseren en ontdek hoe chemie het succes van je bedrijf kan beĆÆnvloeden.

Duurzame autowasoplossingen: waterrecycling

INOWA presenteert een verhelderende workshop over het belang van waterbesparing en recycling in de autowasindustrie. Ontdek innovatieve methoden voor waterreiniging en hergebruik, en leer hoe je met geavanceerde technologieƫn water kunt besparen en kosten kunt verlagen. Deze workshop is essentieel voor autowasprofessionals die duurzaamheid willen integreren in hun bedrijfsvoering.

Belang van innovatie: AVWā€™s benadering van betrouwbaarheid en duurzaamheid

AVW, een toonaangevend familiebedrijf in de autowasindustrie, onthult hoe zij autowassystemen hebben getransformeerd door middel van innovatie en hoogwaardige materialen. Deze workshop biedt inzicht in hoe AVW betrouwbare en duurzame systemen ontwikkelt die de tand des tijds doorstaan, en hoe zij langdurige zakelijke relaties opbouwen door de behoeften van hun klanten centraal te stellen.

Panelgesprek: vind je weg in het zakelijke klimaat in Polen

Deze workshop biedt een diepgaand inzicht in het zakelijke klimaat van Polen, een land met toenemend economisch potentieel. Experts, waaronder vertegenwoordigers van de Netherlands-Polish Chamber of Commerce, bespreken kansen en uitdagingen in deze dynamische markt. Of je nu overweegt de Poolse markt te betreden of je activiteiten wilt uitbreiden, deze sessie biedt de kennis en inzichten die je nodig hebt.

Aanmelden

Deze boeiende themaā€™s en meer komen aan bod in het SHINE workshopprogramma. Mis deze kans niet om met je carwashbedrijf een stap vooruit te zetten, en meld je vandaag nog aan voor een toegangsticket. Deelname aan de beurs en workshops is gratis, dus zorg dat je erbij bent!

SHINE Car Wash Show Central Europe vindt plaats op 1 en 2 oktober in Krakau, Polen. Meer informatie over de beurs, de exposanten, het volledige programma en de locatie vind je hier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers