SHINE

Car Wash Inspiration Tour op SHINE geeft je nieuwe ideeën

Leer best practices van je collega's op de Car Wash Inspiration Tour op SHINE. 2024, GM Washventure

Nu de zomervakantie naar zijn einde snelt, komt SHINE er al snel aan. Op die beurs in Krakau kun je begin oktober mee op Car Wash Inspiration Tour nieuwe ideeën opdoen dankzij boeiende Poolse collega’s.

Nergens leer je meer dan van de vakbroeders. Zij weten hoe de business in elkaar zit, zij begrijpen je. En misschien hebben ze wel een eigen oplossing bedacht voor een probleem waar jij mee zit. Het kan dus geen kwaad om eens over het muurtje te kijken, en precies dat kun je doen op SHINE.

Op dinsdag 1 oktober rijdt de Car Wash Inspiration Tour zo langs bij Myjnia Samochodowa Drive Thru op een halfuurtje rijden van de Poolse hoofdstad. Deze automatische wasstraat maakt je auto snel en vlot schoon, zonder dat je moet uitstappen. Uitbater GM Washventure, dat een netwerk aan carwashes in en rond Krakow beheert, installeerde er moderne tunnelwasstraat, uitgerust met het Coleman Hanna-systeem. Maandelijks passeren er zo’n 3000 à 4000 wagens, die grondig gereinigd weer buiten rijden.

Beperkte plaatsen

Benieuwd naar hoe wasstraten in Polen werken? Wilt u de nieuwste technologieën op het gebied van carwash in actie zien? Benieuwd naar de meest effectieve praktijken in de industrie? Boek dan zeker een plekje – ze zijn beperkt! – op de Car Wash Inspiration Tour

Reserveer snel je ticket op shinecarwashshow.com

Lees ook: 

Auteur: Matthieu Van Steenkiste