Samenwerking

Patro Eisden en Group Bruno kondigen partnership aan

Group Bruno Padro Eisden
Group Bruno tekent samenwerking met Padro Eisden Group Bruno

Patro Eisden Maasmechelen en Group Bruno hebben een uniek partnership afgesloten. De Maasmechelse profclub is trots dat een toonaangevend bedrijf als Group Bruno kiest voor deze lokale samenwerking met nationale bekendheid.

Bjorn Conings, commercieel manager Patro Eisden, legt het belang van het partnerschap uit. “Dankzij Group Bruno sluiten we een nieuwe partner in onze armen met naam en faam. Een bedrijf, met lokale verankering Ă©n nationale bekendheid, dat gelooft in onze sportieve en commerciĂ«le ontwikkeling.”

Jeugdverhaal ondersteunen

Ook de jeugd wordt niet vergeten. “Het is belangrijk om mee te geven dat zij vanaf het eerste moment ook graag ons nieuwe jeugdverhaal mee ondersteunen”, zegt Conings. “Group Bruno zal dus ook te zien zijn op ons gloednieuwe jeugdcomplex. Ten tweede is het een sleutelpunt voor hen om de fans mee te betrekken in ons partnership. Er volgt dus snel een leuke cadeau voor Ă©Ă©n gelukkige abonnee.”

Hart voor sport

Group Bruno heeft een groot hart voor de Limburgse sport. Al jaren zijn ze trouwe partner van voetbalclub KRC Genk, tot seizoen 2022 zelfs shirtsponsor. Maar ook Basketbalclub Hubo Limburg United en de handbalclubs Hubo, Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt en vele lokale sportclubs kunnen op hun sportieve steun rekenen.”

Verdere uitbouw

Group Bruno wil hun sportgemeenschap nog verder uitbouwen. “Sport verbindt mensen net als Group Bruno” zegt Luca Bruno, marketingdirecteur. “We willen onze sport community nog verder uitbouwen omdat we geloven in de kracht van samenwerken aan Ă©Ă©n doel. Dat gebeurt niet alleen in de sport maar ook elke dag in onze Bruno Service Stations en de Foodcorners maar ook bij Bruno Car Rental, Opruimen.Net, Green Hotel, Nina Bruno Vastgoed en Bruno Mazout.”

Personeel

De partnerschappen hebben ook een positieve impact op het eigen personeel.  “Onze bijna 700 medewerkers in alle vestigingen van Group Bruno zetten zich elke dag in om onze klanten de beste producten en service te geven”, zegt Luca Bruno  “Dat kan alleen maar als we dit doen als Ă©Ă©n team. Patro Eisden Maasmechelen kan ons daarin zeker ook inspireren.“

Over Group Bruno

Group Bruno werd opgericht in 1988 door de broers Angelo en Giuliano Bruno en beheert een netwerk van 28 Service Stations & Foodcorners in Limburg, Sint-Niklaas, Brugge, Roeselare en Gent-Dampoort. Sinds 2021 wordt de groep geleid door Angelo Bruno, zijn zonen NoĂ« en Luca en dochter Nina. De groep telt 700 medewerkers en had in 2023 een geconsolideerde jaaromzet van zo’n 350 miljoen euro.

Auteur: Matthias Vanheerentals