Ontdek de nieuwste carwashevoluties tijdens Car Wash Show Europe 2023

cwse.jpg

Carwashuitbaters, die willen nagaan wat er op de internationale carwashmarkt beweegt en wat de opvallendste innovaties in hun branche zijn, kunnen op donderdag 21 en vrijdag 22 september 2023 terecht op de vijfde editie van de vakbeurs Car Wash Show Europe. Deze wordt ditmaal georganiseerd op een nieuwe locatie, meer bepaald Expo Greater in Amsterdam (Nederland). Bijna 80 exposanten zullen er hun producten en diensten voorstellen. Dit jaar pakt de organisatie ook uit met een ‘Innovation Alley’, waar nieuwe bedrijven en start-ups zich kunnen voorstellen. Tijdens het event kan de bezoeker niet enkel het ruime product- en dienstenaanbod ontdekken, maar ook tal van interessante lezingen bijwonen. Sprekers dit jaar zijn onder meer Robert Andre (Sonny’s), Dennis Klarenbeek (BigBrother), Claire Moore (ICA), Alicia Cruzado (Repsol), Christian Walzel (Mr. Wash Autoservice), Mack Ewing (Turtle Wax Pro), Reggy Cox (Mafra), Stijn Schouterden (BleuBlue), Klaus Steiner (Inowa), Anne Mauler (Soapy Joe’s Car Wash). Zij zullen tal van boeiende en actuele thema’s uit de carwashsector aankaarten, waaronder klantenloyaliteit, het belang van water in de carwash, hoe kwalitatief personeel vinden, de impact van de milieuwetgeving op waschemie, meerwaarde halen uit klantendata, hoe nieuwe wasklanten aantrekken,… De vakbeurs is de eerste dag toegankelijk van 11 tot 17u en op de tweede dag van 11u tot 16u. 

Tijdens Car Wash Show Europe worden ook innovatie-awards uitgereikt. Dit gebeurt in 3 categorieĂ«n, namelijk duurzaamheid, digitalisering en technologie. Voor de Sustainable Innovation of the Year komen 3 genomineerden in aanmerking: Dr. Stöcker met de Bag-in-Box, GDP Biotech met de bio-organic catalyst en Inowa met het biologisch waterbehandelingssysteem. Vier finalisten gaan met elkaar de strijd aan voor de Digitalisation-award: Repsol met Repsol Klin, Gruppo Autolavaggi Italiani met Ewashclub, het Belgische Tracs Systems met PayWashGo en Jaws-IT met Gacha-planner. Tot slot zullen Brushcom met de Buff’n Dry Top Brush, Sonny’s met de SmartStop, Anac Carwash met het Rotating Carwash Platform en Ergox met het Smart Ergox Vacuum System onder elkaar beslissen wie de award in de categorie Technolgie mee naar huis mag nemen. Het zijn de bezoekers van de vakbeurs die beslissen wie telkens de winnaar wordt. De awards worden uitgereikt tijdens het Car Wash Dinner op donderdagavond 21 september.

De dag voor de start van de vakbeurs worden opnieuw carwashtours georganiseerd. Op woensdag 20 september worden 3 Nederlandse carwashes bezocht, waarbij de deelnemers een kijkje achter de schermen kunnen nemen: Autoradam Almere, BOB Autowas Rotterdam Ijsselmonde en een derde nog te bepalen locatie. 

Auteur: Service Station