Sonny’s Entreprises rijft nu ook Hydra-Flex binnen

hydraflex.jpg

Recent kon u op onze site al lezen dat Sonny’s Enterprises de nieuwe eigenaar is van zijn Amerikaanse collega Peco Carwash Systems maar daarmee was de overnamehonger van ’s werelds grootste fabrikant van carwashapparatuur blijkbaar niet gestild, want de onderneming meldt nu ook de acquisitie van de  Amerikaanse firma Hydra-Flex. Laatstgenoemd bedrijf is een onafhankelijke fabrikant van innovatieve en betrouwbare vloeistofverwerkingsproducten voor de autowasindustrie, waaronder chemische doseersystemen en hogedruksproeikoppen. Het management en het personeel van Hydra-Flex blijven werkzaam in de fabriek in Savage (Minnesota).

 

“Hydra-Flex heeft een revolutie teweeggebracht in de waschemiedosering en de sproeiertechnologie in autowasstraten. Ze hebben consequent betere manieren gevonden om de problemen van de klanten en van de industrie op het gebied van vloeistofverwerking op te lossen”, aldus Paul Fazio, CEO van Sonny’s. “De producten die zij maken zijn de beste in de sector, maar wat mij het meest opwindt zijn de mensen die wij erbij zullen krijgen. Hun passie voor onze sector en voor klantenservice past perfect bij Sonny’s.”

“Dit is een spannende tijd voor ons. Deze acquisitie betekent een enorme mijlpaal voor het bedrijf, onze werknemers en onze klanten, die allemaal zullen profiteren van de mogelijkheden die deze overname biedt,” aldus Jaime Harris, President en CEO van Hydra-Flex. “Door deel uit te maken van Sonny’s kunnen we onze klanten beter van dienst zijn, terwijl we in alle geledingen van ons bedrijf.blijven groeien.”

 

Auteur: Service Station