Kärcher en Tokheim Service Groep gaan samenwerken in carwashsector

Kärcher & Tokheim Service Groep
Kärcher & Tokheim Service Groep karcher-tokheim.jpg

Kärcher en de Tokheim Service Groep (TSG) hebben een overeenkomst gesloten om elkaars strategische partner te worden. De reinigingsspecialist en leverancier van service- en brandstofoplossingen voor benzinestations bundelen hun krachten richting de carwashindustrie.

“Kärcher zal zich nog meer gaan richten op de verdere ontwikkeling en productie om zo superieure artikelen en fantastische innovaties op de markt te blijven brengen”, aldus Markus Asch, Deputy Chariman of the Management Board and Managing Director Professional Channels bij Alfred Kärcher GmbH & Co.KG. “TSG zal namens Kärcher voortaan zorgen voor de verkoop en verdeling van hun carwashuitrusting aan benzinestations en oliemaatschappijen. Bovendien zal de onderneming ook de installatie, de garantie en het onderhoud van Kärcher-producten op zich nemen bij alle carwashklanten in Europa en Afrika.

Deze overeenkomst heeft betrekking op ons volledig carwashgamma.”
Met deze samenwerking breiden beide firma’s hun business in de carwash sector op benzinestations significant uit en versterken ze hiermee hun eigen positie in de markt.

“Tokheim Service Groep, marktleider op het gebied van verkoop van investeringsgoederen en dienstverlening in de brandstofsector, is voor ons de perfecte strategische partner. Vanaf nu kunnen we een nog betere service garanderen richting de carwash houders en creëren we hiermee een belangrijke basis voor een verdere succesvolle groei”, vult Hartmut Jenner, Chief Executive Offices and Chairman of the Management Board bij Alfred Kärcher GmbH & Co.KG, aan.

Ook voor TSG is dit samenwerkingsverband van groot belang voor hun klanten. “Deze samenwerking vormt een doorbraak in de carwashindustrie. Iedereen kent Kärcher voor hun hoogwaardige kwaliteitsproducten en hun innovatiedrang op gebied van reiningings- en wasoplossingen. Voor ondernemers op de markt van benzinestations betekent deze samenwerking eveneens erg goed nieuws. Via de gekende installatie- en serviceknow-how van TSG krijgen tankstationuitbaters toegang tot het innovatieve productengamma van Kärcher. Dit partnership zal voor hen dan ook leiden tot dalende bedrijfskosten en een hogere rentabiliteit”, onderstreept Baudouin de la Tour, CEO van Tokheim Service Groep. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station