Harrell’s Car Wash Systems voortaan in handen van Sonny’s Enterprises

sonnys.jpg

De Amerikaanse producent van carwashuitrusting Sonny’s, in ons land verdeeld door Pro-Wash, kondigde eind oktober 2020 de overname aan van Harrell’s Car Wash Systems. Dit bedrijf is gevestigd in Indianapolis en is al ruim 40 jaar een distribiteur van carwashsystemen en -onderdelen in de Midwest-, Northeast- en MidAtlantic-regio’s van de Verenigde Staten. Sinds zijn oprichting is Harrell’s uitgegroeid tot een fullservicedistributeur: de firma levert dan ook niet enkel carwashmateriaal en chemie, maar biedt ook ondersteuning op het vlak van advies, ontwikkeling en design van een carwash.
“Deze deal vormt een uitstekende opportuniteit om ons cliënteel lokaal beter te bedienen. Als ik kijk naar de geschiedenis van beide bedrijven, dan merk ik dat bij allebei de passie voor carwash en klantenservice centraal staan. Deze pijlers met elkaar delen, vormt de kracht van ons partnership”, beklemtoont Paul Fazio, CEO van Sonny’s.
“Onze firma gaat steeds op zoek naar oplossingen om onze klanten een commercieel voordeel te bieden. Nu Harrell’s een onderdeel wordt van Sonny’s CarWash Services zullen we de carwashondernemers op lokaal niveau nog meer oplossingen kunnnen aanreiken, die hun zaak extra winstgevend kan maken. Dit dankzij onze knowhow van de lokale markten en de toonaangevende positie van Sonny’s op het vlak van innovatie en carwashuitrusting”, stelt Chad Tearman, Bestuurder van Harrell’s.
Deze deal brengt geen managementwijzigingen bij Harrell’s met zich mee. 

Auteur: Service Station