Newco organiseert succesvolle carwashactie voor BP Well

foto_7_carwash_actie.jpg

Het zijn pittige tijden voor iedereen en ook tankstationondernemers staan voor grote uitdagingen. BP Well (Nederland) wist echter een creatieve draai te geven aan de crisis waarin we ons momenteel bevinden. â€śToen Eric van der Heijden, verkoopsadviseur bij Newco, langskwam met de vraag of ik meer omzet uit mijn carwash wilde, hoefde ik uiteraard niet lang na te denken”, vertelt Rob van Gestel van BP Well. “Om het voor de consument extra aantrekkelijk te maken om juist bij ons zijn/haar auto te komen wassen, hebben we samen met Newco een ludieke actie opgezet: Bij elke 5 rittenwaskaart van €55 krijgt men een gratis, grote pluchebeer van 1 meter (t.w.v. €24,95.).
We merken dat er over gepraat wordt in de omgeving en dat er steeds meer mensen naar het tankstation kwamen, die het nieuws over deze carwashactie vernomen hadden. Je geeft ook echt iets groots weg en dat werkt! Daarnaast bind je de klant langdurig aan je tankstation/carwah omdat die nog 4 keer terugkomt voor het wassen van zijn auto.” 

Aan de ingang van de tankstationshop stapelde Rob van Gestel een twintigtal beren op elkaar. Daarnaast werd de actie ook buiten op de multimediaschermen en via posters duidelijk kenbaar gemaakt
 â€śDeze carwashactie ontgaat geen enkele klant wanneer die het tankstation bezoekt. Maar wat echt helpt, is het enthousiasme van de medewerkers. Bij de kassa moet de actie daadwerkelijk verkocht worden en daarin zien we dat de inzet van de medewerkers de doorslag geeft. In nog geen twee weken tijd zijn al 50 beurtenkaarten voor de wasstraat verkocht!”
Het is de bedoeling van Newco om deze actie ook in de Belux uit te rollen. 
 

Auteur: Service Station