Shell opent haar eerste Belgische Deli by Shell in Wetteren

deli_wetteren.png

Op 9 december 2019 kondigde Belgian Shell N.V.  de opening van haar eerste Belgische Deli by Shell in Wetteren aan. Met dit nieuwe formaat biedt Shell haar klanten een betere restaurantervaring onderweg en voldoet nog beter aan hun verwachtingen. Deli by Shell is een restaurantconcept met een nog modernere look and feel waar automobilisten en professionele vrachtwagenchauffeurs de kans krijgen om hun benen te strekken en een versbereide maaltijd te eten alvorens ze weer de weg op gaan. Het restaurant opende zijn deuren in de twee Shell-stations aan de E40 in Wetteren-Noord en Wetteren-Zuid, respectievelijk op 4 en 12 november. Het Shell-station in Wetteren ligt langs de drukke autosnelweg E40 tussen Brussel en Gent. Het onderscheidende kenmerk van deze Deli by Shell is niet alleen het grotere formaat, maar vooral de integratie van een restaurant dat een nog breder aanbod biedt. Warme en gezonde maaltijden zoals balletjes in tomatensaus, vol au vent, stoofvlees en vega burgers, zullen ter plekke worden bereid. Klanten van Deli by Shell kunnen ook genieten van vers belegde broodjes, en voor de koffieliefhebbers is er heerlijke barista-koffie, gemalen met fairtradekoffiebonen. Verse sappen en snacks zullen ook worden aangeboden en het zal zelfs mogelijk zijn om terug de weg op te gaan met ter plaatse gebakken brood.
“Tijdens lange reizen, zowel professioneel als privé, is het uiterst belangrijk om iedere twee uur te stoppen, om goed gefocust te zijn op het verkeer. Door klanten te voorzien van een aangenaam restaurant waar zij op hun gemak een lekkere maaltijd kunnen nuttigen en ontspannen, helpen wij mensen goed uitgerust hun reis voort te zetten”, licht Ilse Moerenhout, Directeur Shell Retail Belux toe.

Deli by Shell stelt de kwaliteit van haar producten, diensten en voedselbereiding op de eerste plaats. Verse producten en ingrediënten trekken meteen de aandacht bij binnenkomst van het restaurant. Terwijl kinderen in de speelhoek plezier kunnen maken, hebben automobilisten de mogelijkheid om te ontspannen dankzij de moderne en comfortabele zitgelegenheid voordat ze weer de weg op gaan. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij de vernieuwde Shell Select Shop, Starbucks en de sanitaire voorzieningen van 2theloo. Tevens kan men gebruik maken van de IONITY-oplaadpunten. Het Deli by Shell-concept is uitgerold in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Ilse Moerenhout voegt daaraan toe: “Wij merken een veranderende vraag bij onze klanten. Daarom hebben wij besloten daarop in te spelen door Deli by Shell in het leven te roepen vier jaren geleden. Wij zijn heel trots dat wij nu in Wetteren onze eerste Belgische Deli by Shell mogen openen.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station