LIQAL en TSG slaan handen ineen op het gebied van LNG-tanktechnologie

LIQAL
LIQAL liqal_dispenser_lng_wrapped.jpg

LIQAL en Technical Service Groep (TSG), voorheen bekend als Tokheim Solutions, hebben een samenwerking gesloten voor de vermarkting en de service van dispensers en tanksystemen voor de schone transportbrandstof vloeibaar aardgas (LNG).

TSG is verdeler van de Tokheim-tanktechnologie en marktleider op het gebied van levering en service van tankinstallaties voor de traditionele brandstoffen. LIQAL van zijn kant is gespecialiseerd in het ontwerp, de engineering, de productie en de levering van complete tankinstallaties voor LNG en waterstof. Het bedrijf bekleedt een leidende positie in dit segment. Diverse internationale LNG-tankstationexploitanten werken reeds met een LIQAL-tanksysteem, voorzien van LIQAL LNG-brandstofdispensers. Deze dispensers bevatten diverse innovaties, waaronder een gepatenteerde, verwarmde vulkoppelinghouder en voldoet aan de laatste internationale standaarden, inclusief de MI- regelgeving.

Beide partijen bundelen hun krachten om hun bereik en technologie aanbod te vergroten en klanten een optimale totaaloplossing te bieden.

“Wij zijn verheugd met deze samenwerking. TSG vervult een leidende positie binnen de brandstofmarkt,  kan terugvallen op een uitstekend, dekkend netwerk met servicespecialisten die 24/7 beschikbaarheid bieden en sluit qua kwaliteits- en veiligheidsdoelstelling goed aan bij ons merk en waar het voor staat. Deze samenwerking stelt ons in staat de gebruikers van onze technologie in diverse landen een vakkundige aftercare aan te vieden” aldus Jorg Raven, CEO van LIQAL.

Mario Boere, Managing Director van TSG vult aan “Door dit partnerschap kunnen we, naast onze technologie en service voor de meer gevestigde brandstoffen, , ook invulling geven aan de groeiende en veelbelovende markt voor LNG en dit dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologie van LIQAL”.

Vanwege de voordelen op het gebied van zowel ecologie als economie kwam de opmars van de transportbrandstof LNG in een stroomversnelling Nu diverse, gerenommeerde truckfabrikanten zoals Volvo, Scania en Iveco af-fabriek trucks leveren, kiezen steeds meer transporteurs voor deze brandstof. Dankzij de kersverse samenwerking tussen LIQAL en TSG kunnen zowel de gevestigde exploitanten van LNG-tankstations als tankstationhouders die het aanbod van LNG overwegen, een beroep doen op deze vooruitstrevende technologie.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Service Station