Kärcher Center Brussel officieel ingehuld

Kärcher Center Brussel
Kärcher Center Brussel karcher_kc-sint-pieters-leeuw.jpg

Foto vlnr: Kees Wagtmans (Managing Director Kärcher Belux), Marc Van Ingelgem (Vicepresident Professional Sales Channel Kärcher Winnenden) en Luc Deconinck (Burgemeester Sint-Pieters-Leeuw).

Enkele weken geleden, op 17 maart om precies te zijn, opende het nieuwe Kärcher Center Brussel zijn deuren in Sint-Pieters-Leeuw. Eind april jl. was het tijd voor de officiële inhuldiging in het bijzijn van tal van genodigden. Kees Wagtmans, managing director Kärcher Belux, klonk trots: “Na Namen en Antwerpen is dit het derde Kärcher Center dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat. Met dit Kärcher Center willen we dichter bij de Brusselse consument en bedrijven staan. Door onze actieve aanwezigheid hier kunnen we een beter advies op maat en een betere service garanderen.”

Burgemeester Luc Deconinck van Sint-Pieters-Leeuw: “Onze regio herbergt inderdaad een groot potentieel. We stimuleren ondernemerschap. Deze dynamiek wordt vandaag opnieuw bevestigd.  Ik ben dan ook bijzonder verheugd om de Kärcher-kleuren voortaan hier in het straatbeeld te zien : geel voor de consument en antraciet voor de professionele gebruiker.”

Alle gasten kregen volop gelegenheid de ruime winkel en het uitgebreide assortiment dat er staat uitgestald, te verkennen. “Zowel de professionele vakman als de eindgebruiker vindt hier vast en zeker de oplossing op al zijn reinigingsvragen,” aldus Marc Van Ingelgem, Vicepresident Professional Sales Channel en speciaal voor de gelegenheid afgereisd vanuit de hoofdzetel van Kärcher in het Duitse Winnenden.

Onderwerpen:

Auteur: Service Station