Zomercampagne

Fastned opent drie nieuwe stations langs populaire vakantieroutes

Fastned
Een laadstation van Fastned. Foto: Fastned

Fastned, het Europese snellaadbedrijf, opent deze zomer drie nieuwe stations langs populaire vakantieroutes, onder meer in Frankrijk en België. Het toenemende aantal elektrische auto’s op de weg kan deze zomervakantie snel opladen op drie nieuw geopende stations van Fastned in België en Frankrijk.

Twee nieuwe stations bevinden zich in Frankrijk, namelijk aan het station de Guer (aan de N24 bij Rennes) en aan station de Puiseux-Pontoise aan de A15 ten noorden van Parijs.  In België bevindt zich ook een station, namelijk naast de E314 bij Maasmechelen. Daarmee voorziet Fastned in de groeiende behoefte aan snelladen. De stations zijn gebouwd om de komende jaren de duizenden elektrische voertuigen die de weg op komen te voorzien van elektriciteit opgewekt uit zon en wind.

Fastned ziet het aantal vakantiegangers met elektrische auto toenemen deze zomer en opent drie nieuwe stations langs populaire vakantieroutes. In de eerste vier weken van juli ziet het snellaadbedrijf vergeleken met dezelfde periode vorig jaar een toename van zo’n 46 procent van Nederlanders die laden op haar stations.

Zomercampagne

Om alle vakantiegangers die deze zomer op vakantie gaan met hun gezin in een elektrische auto te helpen om zo ontspannen mogelijk bij hun vakantiebestemming aan te komen, start Fastned een zomercampagne met tips, spelletjes voor op de achterbank en reisadvies voor vakantiegangers, waarin zij laat zien hoe ontspannen het is om op vakantie te gaan met een elektrische auto.

In de campagne laat Fastned zien dat hét grote voordeel van op vakantie gaan met een elektrische auto is dat de vakantie echt begint zodra je in de auto stapt. Door de stille auto en het om de paar uur moeten stoppen om op te laden, kom je ontspannen aan op je vakantiebestemming. Fastned gaat met relevante content en een online platform met de gezinnen mee op vakantie en helpt hen met tips en advies.

Onderwerpen:

Auteur: Matthias Vanheerentals