Bever Innovations opent een vestiging in Frankrijk

Jean-Michel Ludot - Bever Innovatio
Jean-Michel Ludot - Bever Innovatio jean-michel-ludot.jpg

Bever Innovations, de toonaangevende Nederlandse producent van ledoplossingen, groeit verder door de opening van een vestiging in Frankrijk.

“Ik ben verheugd u te kunnen meedelen dat we op 1 januari een vestiging van Bever Innovations in Frankrijk hebben geopend”, zegt Erwin Dingemanse, commercieel directeur en eigenaar van het bedrijf. “De opening van deze Franse vestiging is een logische stap in de strategie van Bever Innovations om onze positie op de Europese markt te versterken. De Franse markt is een van de grootste in Europa en heeft een enorm groeipotentieel.”

De Franse vestiging wordt vanuit Zuidwest-Frankrijk geleid door Jean-Michel Ludot. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en de marktontwikkeling van de in- en outdoor LED-oplossingen van Bever Innovations op de Franse markt. Hij zal nauw samenwerken met het verkoopondersteuningsteam in Nederland. Jean-Michel Ludot heeft meer dan 30 jaar ervaring in de olie-industrie, waarvan de laatste 10 jaar in de retailsector voor benzine. Zijn werkervaring in een internationale omgeving op diverse projecten en in verschillende landen is uitermate nuttig voor onze wereldwijd opererende klanten.

Auteur: Service Station