Q8 opent nieuw tankstation met Shop & Go in Dudelange

Q8 Dudelange
Q8 Dudelange dudelange1.jpg

Eind 2016 opende een nieuw Q8-tankstation in het Luxemburgse Dudelange. De klanten van Q8 kunnen er ook 7 op 7 dagen hun boodschappen doen in de bijhorende Delhaize Shop & Go. Het aanbod omvat een erg ruim aanbod verse producten zoals salades en kant-en-klare maaltijden, alsook sandwiches en viennoiserie van Panos. Het tankgedeelte is uitgerust met 6 multi-productdispensers en telt dus 12 tankplaatsen.
“Q8 stelt alles in het werk om de klanten een zo complete mogelijke belevenis aan te bieden. Naast tanken kan het cliënteel dus ook probleemloos zijn boodschappen doen bij ons, een hapje eten of zich ontspannen”, aldus Alain Hecker, Operations Manager  Kuwait Petroleum Luxembourg.

Het tankstation in Dudelange herbergt de 23ste Delhaize Shop & Go-winkel, die in samenwerking met Q8 werd geopend. Shop&Go Dudelange richt zich hoofdzakelijk tot consumenten on the go die op zoek zijn naar kant-en-klare referenties of producten die ter plaatse kunnen worden geconsumeerd. Daarnaast vindt de klant er tevens basisproducten zoals fruit, melk, pasta, ontbijtartiklen en dergelijke. Het aanbod van Shop&Go Dudelange telt ruim 3.000 referenties waarbij de focus ligt op vers en convenience.
« Shop&Go Dudelange onderscheidt zich in eerste instantie door de heldere inrichting. Verder bieden we de klant heel veel inspiratie en een ruim assortiment verse, gezonde en kwalitatieve producten. Verder zetten we in op service, comfort en het feit dat we makkelijk bereikbaar zijn », benadrukt winkelverantwoordelijke Joao Costa.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station