Q8-station in Gembloux uitgebreid met Shop & Go

Q8-station Gembloux
Q8-station Gembloux q8_gembloux1.jpg

Op 6 juli jl. opende Q8 de deuren van een nieuwe Shop & Go aan het bemande Q8 station in Gembloux (Chaussee de Tirlemont 48). De omschakeling biedt de klanten tal van voordelen zoals een gemakkelijke, nabije mogelijkheid om 7 dagen per week snel te winkelen. 365 dagen per jaar kan de consument er terecht voor een zeer ruim assortiment aan kwalitatieve en verse producten. De beslissing om het Q8 -tation in Gembloux nu ook van een Shop & Go te te voorzien, past in de visie van Q8 om ieder station zo goed mogelijk te laten beantwoorden aan de noden van de omwonenden en de Q8-klanten.

Het vernieuwde station telt alvast volgende diensten: een Delhaize Shop & Go ( met een ruim aanbod verse maaltijden; van slaatjes tot gebraden kip, basisproducten, bloemen en geschenken), vers brood dagelijks afgebakken in de winkel, een heerlijke kopje Douwe Egberts-koffie, een uitgebreid aanbod Lotto-producten en een Press-corner met dagbladen en tijdschriften. De shop is dagelijks geopend van 6u tot 22u

“We streven er bij Q8 naar om onze klanten een zo compleet mogelijke klantenervaring te bieden. We willen niet enkel de service bieden voor de noodzakelijke tankbeurt, maar ook een plek zijn waar je makkelijk je boodschappen kan doen, even kan eten en tot rust komen”, zegt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station