PitPoint clean fuels bouwt zijn Belgisch CNG-netwerk verder uit

PitPoint clean
PitPoint clean minister-tommelein-dhr-maes-en-dhr-degroote.jpg

Op maandag 23 mei 2016 werd het tweede CNG-tankstation van PitPoint clean fuels in België officieel geopend. Dit is de aftrap voor een reeks van vijf nieuwe Aardgas-tankstations die de komende vijf maanden geopend worden door PitPoint in de regio Antwerpen. Zo werkt PitPoint mee aan het verduurzamen van de mobiliteit voor ondernemers én particulieren.

De officiële opening werd verzorgd door Bart Tommelein, Viceminister-President van de Vlaamse Regering, Vlaams Minister van Financiën, Begroting en Energie.

Minister Tommelein moedigt de vergroening van de verkeersfiscaliteit aan en zorgt voor een verderzetting van het beleid. “De intrede van een nieuwe speler met ambitieuze plannen in de markt van aardgastankstations is een bewijs dat er in Vlaanderen een toekomst is voor duurzame brandstoffen. De luchtkwaliteit in Vlaanderen moet verder verbeteren en kiezen voor schonere brandstoffen zoals aardgas kan daarbij helpen. Het beleid van de Vlaamse regering ondersteunt deze transitie. Schonere lucht is tenslotte belangrijk voor ons, onze kinderen en kleinkinderen”.

PitPoint directeur in België, Geert Degroote, vult aan: “Ik zie een goede match in ambities met het beleid van de Minister en PitPoint’s plannen voor België”.  PitPoint clean fuels streeft namelijk ook in België naar 100% schoon vervoer”. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station