Gabriëls opent in Houthalen-Helchteren zijn 75e tankstation

Gabriëls
Gabriëls gabriels.jpg

Gabriëls heeft zijn 50ste automatische tankstation geopend op de Grote baan 334 te Houthalen-Helchteren. Het netwerk van tankstations onder de merknaam Gabriëls komt met deze opening op 75 stations te staan. Het ruime tankstation is onder meer uitgerust met een Adblue pomp en een hogedebietpomp voor de vrachtwagens. Er is ook een gratis bandenblazer.
Op het nieuwe station zit een grote tank van 120.000 liter onder de grond, zo kan de levering steeds gebeuren met volle vrachtwagens. Dit betekent minder lege tankwagens op de weg en een belangrijke besparing op logistieke kosten. Alle tankstations worden ook uitgerust met energiezuinige ledverlichting met licht- en bewegingssensoren. Door al deze inspanningen kan Gabriëls steeds de lage prijs aan de pomp blijven garanderen. Voor bedrijven kan een gratis tankkaart bekomen worden, waardoor men maandelijks steeds een factuur ontvangt of men kan via de website van Gabriëls zijn bankkaart activeren om op die manier een factuur te ontvangen. Gabriëls biedt zijn klanten een app waarop men steeds het dichtstbijzijnde tankstation kan vinden. Mededelingen over prijswijzigingen en andere nieuwtjes worden ook op Facebook en Twitter telkens gedeeld.

Gabriëls staat bekend om zijn automatische tankstations aan democratische prijzen. De automatische stations worden online beheerd: de prijzen kunnen op deze manier vanop afstand worden aangepast en de stocks worden continu opgevolgd.

Auteur: Service Station