Tal van vernieuwingen op komst bij Lunch Garden

Lunch Garden
Lunch Garden lunchgarden1.jpg

Lunch Garden pakt binnenkort uit met een aantal nieuwe initiatieven. Zo zal er vanaf mei een webshop opgestart worden, waar maaltijden kunnen besteld worden om aan huis te leveren. In de beginfase zal dit enkel in Brussel mogelijk zijn, later eventueel ook in andere regioā€™s.

Met de webshop mikt Lunch Garden op mensen die graag thuis eens stoofvlees of vol-au-vent eten, maar opzien tegen het vele werk.  Voor hen is de levering aan huis een ideale oplossing, aldus CEO Annick Van Overstraeten.  Aanvankelijk zullen de maaltijden in de restaurants zelf klaargemaakt worden, maar in een later stadium zal dat misschien vanuit een centrale keuken gebeuren.

Andere plannen die Lunch Garden in de pijplijn heeft, zijn de verbetering en uitbreiding van hun business corners. Daarmee willen zij tegemoetkomen aan de verzuchting van zakenmensen, die hun omwille van tijdswinst graag hun lunch willen combineren met een vergadering. De Lunch Garden restaurants zijn immers vaak naast drukke invalswegen gevestigd en beschikken meestal over een ruime parking.

Lunch Garden wil ook de gezondere toer op met zijn aanbod en heeft daarom als test in Ć©Ć©n vestiging zijn aanbod fruit, salades, vis en koffie uitgebreid. Het is de bedoeling om vernieuwingen die aanslaan bij de consumenten uit te rollen naar de overige 71 restaurants.

Onderwerpen:

Auteur: Service Station