Tweede editie Tankstation Vakbeurs op alle vlakken een succes

Tankstation Vakbeurs
Tankstation Vakbeurs tankstation_vakbeurs.jpg

De tweede editie van de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten, waaraan tachtig exposanten deelnamen, lokte meer dan duizend vakbezoekers. Editie 2015 kende zowel qua aantallen beurs- en congresbezoekers een groei in vergelijking met de editie van vorig jaar.

Niet alleen waren er heel wat innovaties te zien op het gebied van forecourt, shop en carwash, maar de geïnteresseerde bezoekers konden er ook tal van workshops volgen. Zo werd er bijvoorbeeld uitgebreid ingegaan op het vergroten van de veiligheid op tankstations. Andere onderwerpen die aan bod kwamen, waren onder meer de gevolgen van de nieuwe cao, mobiel betalen en ‘personal loyalty’ in de petrol- en carwashbranche, het verbeteren van de bedrijfsprocessen met goede meetinstrumenten, zin en onzin van automatische temperatuurcompensatie, etc.

Naast de vakbeurs waren er ook ruim 150 geïnteresseerden voor de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres. Daar werden tal van actuele en boeiende thema’s aangesneden, zoals de mogelijkheden van Big Data, het al dan niet kiezen voor onbemande exploitatie van een tankstation, de gevolgen van clustering en lage olieprijzen in de markt en het belang van verzamelen van klantgegevens.
Nieuw was deze keer dat de bezoekers interactief konden meedoen met het congres, door vragen in te sturen via de smartphone.
De volgende editie van de Tankstation Vakbeurs is alvast gepland voor dinsdag 15 november 2016. 

Auteur: Service Station