Dethon Terneuzen maakt de 80.000e LED armatuur voor Bever Innovations

Bever Innovations
Bever Innovations bever.jpg

Dethon, het werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar Dethon haar werknemers vaak buiten de muren van Dethon detacheert, voorzien ze ook in haar eigen fabrieken en  dienstverlenende bedrijven mensen van werk. Bever Innovations, producent van intelligente in- en outdoor LED oplossingen met 100% focus op de petrol-retailindustrie, is al ruim 10 jaar een vaste werkgever voor de Zeeuwse sociale werkplaatsen, waaronder de Dethon in Terneuzen.

“Wij ontwikkelen en produceren duurzame producten op basis van onze sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Het samenwerken met werkbedrijven als Dethon Terneuzen is voor ons net zo belangrijk, als het energiezuinige en innovatieve karakter van onze LED armaturen”, aldus commercieel directeur Jeannot Bruggeling van Bever Innovations.

En dat dit partnership ook heel productief kan zijn, blijkt wel uit het feit dat Dethon jongstleden de 80.000e Luci Series LED luifel armatuur heeft vervaardigt voor Bever Innovations. Deze bovengenoemde energiezuinige lamp wordt geplaatst in de luifel van een tankstation. Waar Luci Series luifelverlichting zorgt voor een visueel gastvrije, veilige en uitnodigende omgeving voor tankstation bezoekers, is het hierbij ook mogelijk om tot wel 90% op de energiekosten te besparen ten opzichte van conventionele metaal halide lampen.
Op 4 november om 17u zullen Dethons’ bedrijfsmanager Gijs van den Berg en Directeur Edwin van den Berghen de 80.000e Luci Series LED armatuur overhandigen aan Bever Innovations’ Commercieel Directeur  Jeannot Bruggeling en Operations Directeur Jacco de Ronde. Dit zal plaatsvinden in het bijzijn van Burgemeester Jan Lonink van de gemeente Terneuzen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station