Texaco renoveert weldra beide sites langs E40 in Groot-Bijgaarden

In het najaar van 2015 zullen grote vernieuwingswerken starten aan de tankstations langs de E40 in Groot-Bijgaarden. Uit een bouwaanvraag die vorig jaar bij de gemeente Dilbeek werd ingediend, blijkt dat op beide sites alle gebouwen en infrastructuur worden afgebroken. In de richting van Oostende wordt het hotelgebouw eveneens gesloopt en worden de tankstations met luifel, de shops, de restaurantgedeeltes en de dienstlokalen in een moderner jasje gestopt. Op het tankstation richting Oostende komt daar bovendien ook een nieuw hotel bij met parkeergelegenheid onder het gebouw.

De vernieuwingsplannen van de site langs de E40 in Groot-Bijgaarden kaderen eigenlijk in het feit dat de concessie voor de snelwegstations in Groot-Bijgaarden voor de komende 20 jaar vorig jaar moest vernieuwd worden. 

“Wij hebben hiervoor een voorstel ingediend met een complete renovatie”, klinkt het bij Texaco. “Ons voorstel kwam uiteindelijk als beste uit de bus. Uiteraard zijn we hier enorm tevreden over. Dit betekent immers dat we de komende 20 jaar de sites in Groot-Bijgaarden verder uitbaten. Door de renovatie kunnen we ons cliĂ«nteel binnenkort nog beter van dienst zijn.”

Auteur: Service Station