Overnamehonger van Sonny’s Enterprises raakt niet gestild

sti.jpg

Begin november jongstleden liet Sonny’s, ’s werelds grootste fabrikant van carwashapparatuur, weten dat het de nieuwe eigenaar is van STI Conveyor Systems. Laatstgenoemde is een Canadees familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van carwashkettingsystemen. Eerder dit jaar nam Sonny’s ook al Hydra-Flex en Peco Car Wash Systems over. De complementariteit van de twee bedrijven biedt aanzienlijke mogelijkheden voor productinnovatie. Zowel Sonny’s als STI ervaren een groeiende vraag naar hun kwaliteitsapparatuur, mede dankzij hun sterke dienstverlening en hun uitstekende klantenrelaties. 

“Net als Sonny’s streven wij ernaar om steeds de norm te willen stellen bij alles wat we ondernemen”, zegt Robert Stephenson, President van STI Conveyor Systems. “De fusie van beide ondernemingen bezorgt ons cliënteel een sterker platform om hun omzet te verhogen.”
“Qua kettingsystemen kent STI zijn gelijke niet. Ik ben altijd onder de indruk geweest van hun apparatuur en hun sterke band met hun cliënteel. De combinatie van beide firma’s biedt enorme opportuniteiten voor de carwashuitbaters”, aldus Paul Fazio, CEO van Sonny’s.
Het management en het personeel van STI blijven actief in de fabriek in Barrie (Canada).

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station