Giuliano Bruno stapt na meer dan 30 jaar uit Group Bruno
Giuliano Bruno wil zich volledig concentreren op de uitbouw van zijn gekende concept Ristorante Giuliano. Als gevolg van deze beslissing komen alle aandelen in handen van Angelo Bruno en zijn zonen Noë en Luca Bruno.
“Ik heb meer dan 33 jaar lang met hart en ziel meegewerkt aan de uitbouw van Group Bruno. Mijn concept van de Bruno Foodcorners staat nu op punt. We hebben hiermee de Bruno Service Stations naar een hoger niveau getild, mijn taak hier is volbracht,” zegt Giuliano Bruno. “Nu is het tijd om mijn Giuliano-restaurants verder uit te breiden, binnen en buiten de grenzen. Het concept is klaar om verder uit te rollen. Ook de expansie van Hotel Mardaga en Brasserie Stasjon in As staat nog op mijn agenda.”
Als gevolg van deze beslissing komt de dagelijkse leiding in handen van Angelo Bruno en zijn zonen Noë & Luca Bruno. Zij nemen met veel dank de fakkel over en wensen Giuliano succes in zijn verdere professionele toekomst. Voor het personeel en de klanten verandert er niets. “We hebben nu een prachtig opgeleverd concept in handen en blijven op deze huidige weg voortgaan,” zegt Angelo Bruno. “We zijn al enkele jaren bezig met een fors investeringsplan in het bouwen en verbouwen van nieuwe vestigingen. Momenteel zijn we in Kortessem een gloednieuw station aan het bouwen. We gaan dit najaar ook onze eerste vestiging buiten Limburg openen. We beginnen in oktober met een Bruno Foodcorner in het NMBS station van Sint-Niklaas. Later volgt ook nog Brugge. We blijven streven naar verdere uitbreiding met steeds aandacht voor kwaliteit en service. Daar gaat niets aan veranderen”.