Drang naar Anuga 2021 duidelijk merkbaar

xyz090_anuga_15_037_089.jpg

De opwinding over Anuga 2021 wordt steeds meer voelbaar binnen de voedings- en drankenindustrie. De grote belangstelling voor het nieuwe hybrideconcept bevestigt dit. De fysieke Anuga wordt in Keulen van 09 tot 13 oktober 2021 gehouden, het digitale evenement Anuga @home wordt live gestreamd van 11 tot 13 oktober 2021 en is na afloop nog even on-demand te raadplegen. Als de ultieme ontmoetingsplaats voor de branche bundelt Anuga als geen andere vakbeurs alle wereldwijde innovaties, producten en trends. Het centrale thema ‘Transform’ belooft inspirerende en waardevolle insteken. Met haar nieuwe congres- en eventformats richt Anuga zich op de megatrends duurzaamheid, gezondheid, convenience en digitalisering, waarvan de invloeden de toekomst van de voedingsindustrie ingrijpend en blijvend zullen veranderen. Of het nu gaat om de New Food Conference over alternatieve proteïnes, het ZNU Future Congress over duurzaamheid in de hele toeleveringsketen of de innovatiesummet NEWTRITION X. over gepersonaliseerde diëten, deze congreshoogtepunten van Anuga alleen al maken het event een bezoek waard.

Niet alleen de aanbevelingen van topinkopers onderstrepen in welke mate Anuga de industrie beweegt, hetzelfde geldt voor de resultaten van een grootschalige enquête die werd gehouden onder meer dan 4.000 VIP-bezoekers uit 99 landen, die actief zijn in de groot- en detailhandel, de distributie, de import en export, e-commerce en out-of-home. 98 procent van de respondenten die aan de enquête hebben deelgenomen, is van plan Anuga in oktober te bezoeken. 54 procent onder hen is van plan om uitsluitend aan het fysieke evenement deel te nemen, terwijl 34 procent een mix van een persoonlijke en digitale deelname voor ogen heeft. Verder gaf 85 procent aan dat beursbezoeken doorslaggevend zijn voor de aankoop van producten.

Profiteer dus zeker van de mogelijkheid om optimaal zaken te doen en te netwerken op beslissingsniveau: fysiek in Keulen of digitaal via Anuga @home. Toegangskaarten kunnen tijdens deze editie uitsluitend via het onlineloket worden geboekt. Meer informatie hieromtrent vindt u hier! Het #B-SAFE4business-concept van Anuga met uitgebreide beschermings- en hygiënemaatregelen zal een veilige deelname ter plaatse garanderen. Heeft u nog vragen of verzoeken? Aarzel dan niet om contact met de organisatie op te nemen, zij staan u steeds graag te woord. Voor meer informatie, surf naar www.anuga.com. 

Onderwerpen:

Auteur: Service Station