Total heet nu ook officieel TotalEnergies

totalenergies_logo_4.jpg

Onlangs kon je op onze site al lezen dat Total zijn naam naar TotalEnergies wilde wijzigen. De naamsverandering is nu ook definitief een feit. Tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering op vrijdag 28 mei 2021 keurden de aandeelhouders bijna unaniem de beslissing goed om de naam Total te wijzigen in TotalEnergies, waardoor de strategische transformatie van Total tot een multi-energiemaatschappij in haar identiteit wordt verankerd. Gelijktijdig met deze naamswijziging neemt TotalEnergies ook een nieuwe visuele identiteit aan. Het nieuwe meerkleurige logo dat de gestileerde initialen van de naam TotalEnergies vertegenwoordigt, vervangt het driekleurige logo uit 2003 dat werd ingevoerd bij de opslorping van PetroFina en Elf Aquitaine enkele jaren eerder.
“Energie is leven. We hebben het allemaal nodig, want het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen tot de duurzame ontwikkeling van de planeet die geconfronteerd wordt met de klimaatuitdaging, gaan we vandaag samen op weg naar nieuwe energieĆ«n. Energie is zichzelf opnieuw aan het uitvinden en deze energiereis is de onze. Het is onze ambitie om te fungeren als een speler van wereldformaat in de energietransitie. Daarom transformeert Total en wordt het TotalEnergies,” verklaarde Patrick PouyannĆ©, Gedelegeerd Bestuurder van TotalEnergies. 
Deze nieuwe naam en dito visuele identiteit belichamen de koers die TotalEnergies resoluut voor zichzelf heeft uitgestippeld: een multi-energieonderneming die zich engageert om energie te produceren en te leveren die steeds betaalbaarder, betrouwbaarder en schoner is.

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station