Extendas en Mokobouw plaatsen eerste SPINopt-betaalautomaat in België

De SPINopt-betaalautomaat kerfs_zolder_spinopt_12a.jpg

Na vele installaties in Nederland zijn voor het eerst ook in België SPINopt-betaalautomaten geïnstalleerd. De firma Brandstoffen Kerfs met locaties in Houthalen, Zolder en Overpelt ging met deze primeur lopen. Partners Extendas en Mokobouw werken al geruime tijd samen voor de Nederlandse markt. Toen Brandstoffen Kerfs aanklopte voor een oplossing voor betalingen op haar locaties, gingen beide ondernemingen graag deze samenwerking aan. Op de onbemande locatie in Overpelt kunnen klanten betalen via de SPINopt-betaalautomaat, net als op de bemande locatie in Zolder. Daar werd, naast twee betaalautomaten voor buiten, ook de SPINpos iPad-kassa geplaatst in de shop. Ook de locatie van Brandstoffen Kerfs in Houthalen is zowel een betaalautomaat als een kassa rijker. 

Dankzij het uitgebreide netwerk van Mokobouw, ook in Zuid-Nederland, is het relatief gemakkelijk om ook de Vlaamse markt te bedienen. Er zijn geen grote taalverschillen, waardoor er vrijwel geen barrières zijn. Ook CCV heeft ervaring met klanten in België, wat het hele administratieve proces zeer soepel liet verlopen. België is een grote nieuwe markt waar dit jaar alle oude Worldline-buitenpalen (beter bekend als ‘eitjes’) vervangen dienen te worden. De benodigde certificaten voor deze automaten verlopen en deze automaten bieden nog niet de mogelijkheid aan om contactloos te betalen. De SPINopt maakt gebruik van de CCV C60-betaalterminal die wél contactloos betalen met de bankpas mogelijk maakt.

Extendas is een toonaangevend, stabiel en modern IT-bedrijf dat al 20 jaar binnen de petrol- en carwashbranche opereert. Binnen deze sectoren is Extendas een gevestigde naam op het vlak van automatisering. Voor de installatie, service en support op diverse oplossingen werken Extendas en Mokobouw samen. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Service Station