Group Vandotec voegt met POWERLAND een nieuwe divisie toe aan zijn activiteiten

logo_powerland_white.jpg

Eind vorig jaar startte de West-Vlaamse onderneming Group Vandotec met een nieuwe divisie, die zich toespitst op het aanreiken van e-mobiliteitsoplossingen, namelijk POWERLAND. Vandotec was al expert op het gebied van de bouw van benzinestations en de realisatie van (self)carwashes.  Daar komt dus nu ook e-mobiliteit bij.
“Bij Powerland voeren we alles in eigen beheer uit en dat is vrij uniek ten opzichte van de meeste aanbieders van e-mobiliteitsoplossingen. De klant kan zowel voor advies als optimalisatie bij ons terecht. We presenteren een uitgebreid scala laadoplossingen. Zo is POWERLAND invoerder voor de Belux en Frankrijk van de merken Efacec (DC-ultrasnelladers) en Etrel (AC-laders). Daarnaast maken de laadpalen van Alfen, EO, EVbox, Wallbox, Tritium, ABB en Alpitronic deel uit van ons aanbod. Tevens bieden we een laadpas aan die in gans Europa bruikbaar. Onze blikvanger is ongetwijfeld ons een eigen platform waarmee we onze klanten volledig ondersteunen bij de uitbating en de facturatie van hun laadpalen in heel Europa. Elke gebruiker van een elektrisch voertuig (zowel een particulier als een bedrijf) kan zich op MY.POWERLAND aanmelden en er zijn laadpalen openbaar plaatsen. We ontwikkelden ook een eigen app, waarop alle laadpunten zichtbaar. POWERLAND neemt trouwens meer dan alleen maar de verkoop en het beheer van de laadoplossingen voor zijn rekening. We presenteren echt een oplossing van A tot Z. Zo staan we ook in voor de installatie van de laadsystemen: alle grondwerken, omgevingswerken, betonvloeren en elektriciteitswerken worden door onze mensen uitgevoerd  Dankzij onze jarenlange expertise, ons uitgebreid machinepark en onze uitmuntende service vormt POWERLAND een sterke en betrouwbare partner voor uw e-mobiliteit”, verduidelijk Benoit Goesaert, zaakvoerder van Group Vandotec.
Powerland realiseerde sinds zijn oprichting al enkele tientallen grote e-mobiliteitsprojecten, onder meer bij diverse garages in Vlaanderen.

Auteur: Service Station